Gratis levering for køb over 300 DKK. | Levering 2-3 hverdage

TRUE NORTH skincare- DIn PERSONLIGE hudanalyse

Se hvordan True North skincare virker her

få lavet en gratis hudanalyse

Du downloader vores app ”TrueNorth Skincare” på din mobiltelefon. Hvis du opretter dig som bruger, bliver dine resultater gemt fra gang til gang. Når du har downloaded app’en, åbner du den og læser instruktionen grundigt igennem. Det er særligt vigtigt at bemærke, for at få de mest korrekte resultater, skal du tage et billede på et afrenset ansigt, gerne om morgenen inden du tager dit morgenbad, og gerne med et godt ensartet lys i ansigtet.

Du holder din telefon stille uden at lave mimik, og så vil app’en/din mobil selv tage billedet når der er optimale betingelser for at tage et billede. Herefter går der ca. 1 min. med at bearbejde billedet, hvorefter app’en åbner op med et billede hvor de forskellige forhold i din hud bliver gennemgået.

Forstå din hud bedre

Resultaterne vil stå i den rækkefølge som kræver mest fokus, og derfor skal prioriteres højest. Skalen vil gå fra en spænding fra grøn til rød, alt efter hvor skadet huden er. Ved grøn er problemerne milde, ved orange de moderate, og ved rød er de alvorlige.

Fugtmangel -
Fugtmangel ses ved mikrolinjer, som opstår i huden når du ikke har fugtet din hud nok. Dette kan opstå af mange årsager heriblandt vejret og væskeindtagelse.
Fedttørhed - Fedttørhed i huden kan ses et stykke træ, som ikke har fået nok olie og derfor slår op. Det føles lidt rug og kan værste tilfælde skælde. Fedttørhed kan skabe sensitivitet og urenheder, da der er mere åbent i huden og derved kan snavs lettere kan trænge igennem.
Sensitivitet - Som også kan ses ved røde plamager, er det vigtigt at kigge efter, i forhold til hvor forsigtig man skal behandle huden. En hud der er sensitiv og ikke i balance, kan ikke komme i balance hvis du benytter for aktive ingredienser.
Linjer - Linjerne er nemmere at spotte med det blotte øje. En del linjer kan man fjerne ved at få huden i balance, da det som sagt kan opstå ved fugtmangel og fedttørhed.


SAMMENSAT PRODUKTER TIL DIN HUD

Analysen sikrer, at du får en bedre ide om hvilke udfordringer din hud har. Nu kan du få specifik information om din hud ved at klikke på ”Hjælp min hud”. App’en vil herefter lave et skræddersyet plejeprogram der passer til netop din hud. Du kan så klikke på ”Forstå min recept” for uddybende information omkring din hud. Her får du den information der fortæller specifikt om hvad dine udfordringer eventuelt måtte være. Til sidst kan du købe din skønhedsrutine på vores hjemmeside, ved blot at klikke på ”Køb din skønhedsrutine”. Du vil nu modtage dine skønne hudplejeprodukter fra TRUE NORTH SKINCARE indenfor 2-3 hverdage.

Hvordan ser din hud egentlig ud?

test din hud HER

Hvad opnår du?

SAMMENSÆTNING AF PRODUKTER TIL DIN HUD

Du får sammensat et plejeprogram præcis til din hud. Hvilke produkter, hvor ofte, og hvornår du skal bruge dem.

FØLG MED I DINE RESULTATER

Du kan følge med i dine resultater inde på vores app, og se om din hudpleje rutine rent faktisk virker.

FORSTÅELSE FOR DIN HUD

App'en vil give dig et indblik i din hud og dens udfordringer. De faktorer den kigger på er sensitivtet, fugtmangel, fedttørhed og linjer.

UNDGÅ UTIDIG ÆLDNING

Ved at holde din hud i balance vil du undgå tidligere ældning.

SPAR PENGE PÅ DIN RUTINE

Undgå at købe produkter som din hud ikke behøver, det er ikke alle med "Tør hud" der skal bruge det samme.

KVALIFICERET BUD PÅ
PRODUKTER

Med hjælp af analysen vil du få et mere kvalificeret på hvad din hud har brug for.


Download Appen
Download