Gratis levering for køb over 300 DKK. | Levering 2-3 hverdage

TRUE NORTH skincare- DIn PERSONLIGE hudanalyse

Se hvordan True North skincare virker her

få lavet en gratis hudanalyse

Du downloader vores app ”TrueNorth Skincare” på din mobiltelefon. Hvis du opretter dig som bruger, bliver dine resultater gemt fra gang til gang. Når du har fået downloaded app’en, åbner du den og læser instruktionen grundigt igennem. Særligt vigtigt er det at bemærke at for at få de mest korrekte resultater skal du tage et billede på et afrenset ansigt, gerne om morgenen inden du tager dit morgenbad og gerne med et godt ensartet lys i ansigtet

Du holder din telefon stille uden at lave mimik og så vil app’en/din mobil selv tage billedet når der er optimale betingelser for at tage et billede.Herefter går der ca. 1 min. med at bearbejde billedet, hvorefter app’en åbner op med et billede hvor de forskellige forhold i din hud bliver gennemgået hurtigt

Forstå din hud bedre

Dine resultater vil komme op efter den sammenhængforhold til hvad din hud døjer mest med. Den vil gå fra en spænding fra grøn til gul til rød, hvor grøn er i mild, gul moderat og rød alvorlig

Fugtmangel -
Kan ses ved noget der hedder mikrolinjer, som opstår i huden når du ikke har vel fugtet din hud nok. Dette kan opstå af mange årsager, fremad, drikkelse, vejret og væskeindtagelse. Der er også en del der har brug for hjælp til at tilføje dette.
Fedttørhed - Det kan ses som læder eller et stykke træ som ikke har fåetnok olie og slår op, det føles lidt rug og kan værste tilfælde skælde. Fedttørhedkan skabe, sensitivitet og urenheder da der er mere åbent i huden og snavslettere kan trænge igennem.
Sensitivitet - Røde plamager, dette er vigtigt at kigge efter forhold tilhvor forsigtig man skal operere med huden. En hud der er sensitiv og ikke ibalance, kan ikke komme i balance hvis du er for hård ved den. Man kan se detsom at være søsyg og prøve at spise.
Linjer - Linjerne giver lidt sig selv, da det er nemmere atspotte med det blotte øje. En del linjer kan man fjerne ved at få huden ibalance, da det som sagt kan opstå ved fugtmangel og fedttørhed.


SAMMENSAT PRODUKTER TIL DIN HUD

Analysen tilsikrer, at du nu får en bedre ide om hvilke udfordringer der findes i din hud. Nu kan du få specifik information om din hud ved at klikke på ”Hjælp min hud”App’en vil herefter lave et skræddersyet plejeprogram der passer til netop din hud. Du kan så klikke på ”Forstå min recept” for uddybende information omkring din hud.Her får du den information der fortæller specifikt om hvad dine udfordringer eventuelt måtte være.Til sidst kan du købe din skønhedsrutine på vores hjemmeside, ved blot at klikke på ”Køb din skønhedsrutine” Du vil nu modtage dine skønne hudplejeprodukter fra TRUE NORTH SKINCARE indenfor 2-3 hverdage.

Hvordan ser din hud egentlig ud?

test din hud HER

Hvad opnår du?

SAMMENSÆTNING PRODUKTER TIL DIN HUD

Du får sammensat et program præcis til din hud. Hvilke produkter, hvor ofte, og hvornår du skal bruge dem.

FØLG MED I DINE RESULTATER

Du kan følge med i dine resulater inde på vore app, og se om din hudpleje rutine rent faktisk virker

FORSTÅELSE AF DIN HUD

Du kan gå ind og se hvordan din hud har det, ved at se sensitivteten, fugtmangel, fedttørhed og linjer.

UNDGÅ UTIDIG ÆLDNING

Ved at holde din hud i Balance forhold til fugt og fedt balance, vil du Undgå tidligere ældning.

SPAR PENGE PÅ DIN RUTINE

Undgå at købe produkter som din hud ikke behøver, det er ikke alle med "Tør hud" der skal bruge det samme.

KVALIFICERET BUD PÅ
PRODUKTER

Med hjælp af analysen vil du få et mere kvalificeret på hvad din hud har brug for,


Download Appen
Download